Find dit foretrukne flyttefirma

  • Opret din opgave på ét minut.
  • Få 3 tilbud fa professionelle flyttemænd.
  • Vælg det flyttefirma, som du foretrækker.


.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • Indsend din forespørgsel
  • Din opgave bliver matchet med mindst 3 kandidater
  • Vælg den kandidat, som du foretrækker

Find et professionelt flyttefirma nemt & billigt.

flyttefirma

Det kan virke uoverskueligt at finde et flyttefirma nu om dage. Der er nemlig rigtig mange flyttemænd, men knap så mange professionelle og seriøse flyttefirmaer. Det resulterer i meget forskellige og useriøse flyttepriser, hvor forskellen kan varierer op til 75%. Det er her FlyttePris skaber gennemsigtighed og gør det nemt og bekvemt, at indhente gode og seriøse tilbud fra professionelle flyttefirmaer.

Der opstår tit spørgsmål om det billigste flyttefirma er det værste og om det dyreste er det bedste. Men som mange andre ting man skal betale for, passer det ikke med, at den dyreste er den bedste.

Når det gælder et flyttefirma, så er det forskellige kriterier der tæller:

  1. Servicekvalitet.
  2. Arbejdskvalitet.
  3. Overholdelser af de aftaler der indgås.

At finde et flyttefirma gennem FlyttePris.dk

FlyttePris.dk er en tilbudsportal, som er startet af forhenværende flyttemænd med mange års erfaringer, som har fuld overblik over alle aspekter i branchen. Vi har dedikeret os i, at give alle danskere en god flytteoplevelse, ved at have gjort det nemt, at finde de bedste flyttemænd til billigste priser. Med et simpelt koncept, hvor man kan indhente 3 af Danmarks billigste flyttepriser, fra Danmarks dygtigste flyttemænd, er man som kunde ikke alene godt dækket til, når det handler om prisgaranti, men vores simple tjeneste sikrer kunden alle de ovennævnte kriterier: 1., servicekvalitet, ved at have servicemindede flyttemænd tilknyttet. 2., ved at have flyttemænd med afprøvede kræfter tilknyttet. 3., ved at have flyttemænd tilknyttet som igen, er afprøvet med at overholde aftaler.

Flyttemænd som primært byder på din opgave, er flyttemænd der ejer FlyttePris.dk. Vi stræber hele tiden på at få flere flyttefirmaer ombord.

Vores begrænsninger som tilbudsportal

Vi har sørget for at minimere alle mulige risikoer for de kunder der finder deres flyttemænd gennem vores tjenester, men vores ansvar slutter når først man har korresponderet sine aftaler med selve flyttemænd. Vi tager dog imod klager, men fratager os alt ansvar for at forbedre eventuelle fejl og mangler fra flyttemænds side.