GoserviceGoService er ikke blot et flyttefirma ligesom alle andre.

Når man flytter er der oftest mange ting forbundet med flytning. Det kan være at man flytter fra et lejebolig, som skal istandsættes inden boligen skal afleveres til dennes ejer. Som regel er det rigtig dyrt at overlade dette til boligejeren, da man blot udføre opgaven i den tidligere lejerens regning, som oftest bliver trukket fra depositummet. Derfor er det en god idé at selv stå for det. Men det kan også være svært og hektisk. Men ikke med GoService.dk.

GoService tilbyder nemlig total flytningsløsninger og istandsættelse af boliger før og efter flytning. Istandsættelsen kan indebære maling, gulvafslibning og selvfølgelig rengøring.

Personalet stræber efter at udføre et grundigt og professionelt arbejde første gang. Der er fokus på at holde en god kontakt med kunden, ved at være lette at træffe og hurtige til at reagere på forespørgsler.


Vores anbefaling

Vi anbefaler at du får dit flyttetilbud fra GoService via vores portal. Når du indhenter flyttetilbud via FlyttePris.dk, konkurrer flyttefirmaer med hinanden om netop din opgave. Det gør, at du opnår nogle gode flyttetilbud. Ydermere, har vi en forståelse med vores leverandører, at de skal levere den bedste service og give vores brugere prisgaranti. Således, at når de præsentere deres priser, skal det være deres absolut skarpeste priser, end hvis man eksempelvis indhentede tilbud direkte hos dem, eller via en anden platform.

Det er win-win på alle mulige måder. Med FlyttePris.dk bruger flyttemænd ikke alt for mange penge på markedsføring, som man ellers er tvunget andre mulige marketingkanaler. De penge som flyttemændene sparer på markedsføring kan de give i rabat til vores brugere. Derudover sparer de en hel masse tid på at finde marketingskaner, samt at finde ud af hvordan tingene fungerer, som jo overhovedet ikke er deres arbejdsområde. Den energi kan de selvfølgelig bruge på at forbedre deres kerneservice, eller blot være udhvilet når de skal servicere netop dig.


Indhent tilbud fra bl.a. GoService ved at klikke her.