Find dit foretrukne flyttefirma

Flyttepris - flyttefirma
Din flytning er billigst via FlyttePris.dk.
Flyttetilbud online - flyttepris.dk
Indhent 3 flyttetilbud og find dit foretrukne flyttefirma.

Mange tilbudsportaler ejes af en tredjepart, fx et web-bureau, hvilket gør at flyttefirmaernes flyttetilbud slet ikke er konkurrencedygtige. Bureauerne tager høje kommissioner for deres formidling af opgaver, og en flytteopgave, som ellers ville kunne lade sig gøre for ca. 2000 kr., kan et flyttefirma blive nødt til at tilbyde for ca. 3000 kr. for at  dække de dyre kommissioner. Dvs. kunden betaler 10-30% ekstra.

Flyttemænd som primært byder på din opgave, er flyttemænd der ejer FlyttePris.dk. Vi stræber hele tiden på at få flere flyttefirmaer ombord.

FlyttePris.dk ejes og drives af flyttefirmaer

Dette gør at de har mulighed for at give deres absolut bedste flyttetilbud, da både firmaet og kunden ikke skal betale en stor procentdel til en mellemmand. Samtidig er der flere flyttefirmaer involveret, hvilket har den effekt, at de konkurrerer mod hinanden om at vinde netop din opgave.

Det er ingen hemmelighed, at det er dyrt at reklamere for en forretning, og der findes mange web- og reklamebureauer, der får en stor bid af håndværkernes hårdttjente penge. Derfor er vi nogle flyttefirmaer der er gået sammen om at åbne en portal, hvor hele fortjenesten går til flyttefirmaet, som vinder opgaven. Vi håber at kunderne er enige i, at dette er klart den bedste løsning for alle parter, da de jo heller ikke har lyst til at betale for en flytning som burde klares for færre penge. Derfor anbefaler vi, at du henter dine gratis flyttetilbud hos FlyttePris.dk, som formidler direkte kontakt uden at tage store procentdele.