Brug vores flytteportal til at hente 3 flyttetilbud.

Vores flytteportal gør det nemt for dig, at finde det rigtige flyttefirma.

Flyttepris - flyttefirma

En flytteportal, der hjælper dig med finde det passende flyttefirma for netop din flytning.

Når det kommer til flytteportal, så er Flyttefirma.com nok en af de mest overskuelige af dem alle sammen. Vi skal ikke lægge skjul på, at det er vores søsterportal, som har til formål at være en lidt mere nemmere portal at have med at gøre. Vi vil nemlig gøre hvad vi kan for at kunne give danskerne en nem og overskuelig flytning. 

Ideen med denne ekstra flytteportal opstod, da vi tænkte først at lave en hjemmeside som giver overblik over alle flytteportaler. Men kom frem til, at det mest brugervenlige ting vi kan skabe er, at lave en portal, som er meget enkelt og simpelt. Man skal blot kunne oprette en opgave på få minutter, også modtage intet andet end blot nogle flyttetilbud. Det er derfor, når man sender en forespørgsel igennem enten Flyttefirma.com eller FlyttePris.dk, så kan man regne med at man bliver kontaktet direkte af flyttemænd med deres absolut bedste flyttetilbud. 

At finde et godt flyttefirma

Når man opretter en flytteopgave på vores flytteportal, sørger vi for at det når de mest professionelle flyttemænd vi kan anskaffe til opgaven. Således er vores opgave, at matche opgaven med de bedste fagmænd. Herefter bliver man direkte kontaktet af flyttemændene eller deres salgsafdeling omkring hvad de har af flytteløsninger. 

Når man har 3 flyttepriser at sammenligne, har man hverken for mange eller for få tilbud. For netop det koncept med at det skal gøre det mere overskueligt, skulle det nødigt gøre det modsatte. Skulle man have brug for flere tilbud, skal man ikke tøve med at kontakte os via mail eller gensende sin forespørgsel, for i sidste ende lover vi 3-5 flyttetilbud og vi har det med at forsøge alt hvad vi kan for at overholde vores løfter.