fbpx

Find dit foretrukne flyttefirma.

Opret din opgave på ét minut og få 3 flyttetilbud. Professionelle flyttefirmaer giver deres skarpeste priser, så du får den bedste og billigste flytning.


. .
  • Indsend din forespørgsel
  • Din opgave bliver matchet med mindst 3 kandidater
  • Vælg den kandidat, som du foretrækker

Flyttefirma AarhusFlyttefirma Aarhus – vi hjælper dig med at finde det bedste flyttetilbud.

Man kunne få sin flytning overstået på god gammeldags jyske måde, ved at leje en varevogn og gør det selv.

Men det er ikke altid det billigste, for der kan forekomme skader, ikke kun på dyrebare genstande, men endnu værre på kroppen. Det anbefales fra forbrugerrådet, altid at benytte et professionelt flyttefirma til at udføre ens flytninger, som er forsikret på alle måder.

Det er her vores opgave træder ind, hvor vi kan være behjælpelige med at finde de bedste flyttemænd til bedste flyttepris.

Flyttefirma Aarhus – vi henviser dig til de rigtige flytteløsninger

Flyttefirma Aarhus – Med 3 flyttetilbud fra professionelle flyttemænd er du sikret den rigtige løsning. Du får hermed muligheden til, at sammenligne flyttepriser, samt selve flyttefirmaer, for derefter at finde det tilbud som passer dig bedst. 

Store og små flytteopgaver
Modsat alle vores konkurrenter på markedet samarbejder vi kun med professionelle flyttemænd, som har etableret sig velrenomerede flytteforretninger, som kan tilbyde gode priser til både store og små flytteopgaver. Skulle du for eksempel have til opgave at finde et godt flyttefirma til en større flytning, eller en erhvervsflytning, kan du med fordele hente tilbud via vores portal, hvorefter du er garanteret præcise tilbud, som gør, at du undgår ressource-tab i form af useriøse henvendelser. 

Har du brug for at indsende en opgave af mindre omfang, som for eksempel kørsler af enkelte genstande, kan du hurtigt få nogle tilbud via vores søsterportal her.

Flyttemænd som primært byder på din opgave, er flyttemænd der ejer FlyttePris.dk. Vi stræber hele tiden på at få flere flyttefirmaer ombord.

Hvor langt rækker vores ansvar

Vi har sørget for at minimere alle mulige risikoer for de kunder der finder flytteløsninger gennem vores tjeneste, men vores ansvar slutter når først man er kommet i kontakt med flyttemændene.

Vi tager dog imod klager, men fratager os alt ansvar såfremt vi ikke kan være behjælpelige med problemet, som måtte være udenfor vores rækkevidde.