Find ud af flyttefirma priser i dag.

Flyttepris - flyttefirma
Flyttepris - flyttefirma

Få overblik over flyttefirma priser.

Find et billigt, men professionelt flyttefirma.

Det kan virke uoverskueligt at finde et billigt flyttefirma, som også leverer kvalitets arbejde nu om dage. Der er nemlig rigtig mange flyttemænd, men knap så mange professionelle og seriøse flyttefirmaer. Det resulterer i meget forskellige og useriøse flyttepriser, hvor forskellen kan varierer op til 75%. Det er her FlyttePris skaber gennemsigtighed og gør det nemt og bekvemt, at indhente gode og seriøse tilbud fra professionelle flyttefirmaer.

Der opstår tit spørgsmål om det billigste flyttefirma er det værste og om det dyreste er det bedste. Men som mange andre ting man skal betale for, passer det ikke med, at den dyreste er den bedste.
Når det gælder et flyttefirma, så er det forskellige kriterier der tæller:

 1. Servicekvalitet.
 2. Arbejdskvalitet.
 3. Overholdelser af de aftaler der indgås.

Hvad koster et flyttefirma i timen?

Flyttefirmapriser kan være forskellige fra flyttefirma til flyttefirma, men i groveste træk kan følgende være en idé om hvad de forskellige flyttefirmaer kan tilbyde af timepriser. Vi har rangeret flyttefirmaer efter kvalitet og derefter pris. Deres kvalitet har vi kategoriseret i klasse A, B og C. Klasse A har den bedste service, klasse B den næstbedste og klasse C udfylder de mindste kriterier vi har for et professionelt flyttefirma. Bemærk, at vi ikke har taget useriøse flyttefirmaer i betragtning.

Klasse A:

 •  Standardstørrelse flyttebil med 2 flyttemænd: 1.500 kr. i timen, og 1-2.000 kr. i startgebyr.  
 • Stor lastbil med 3 flyttemænd: 2-2.500 kr. i timen, og 2.500-3.000 kr. i startgebyr. 
 • Pr. ekstra mand udover det ovenstående: ca. 500 kr. pr. ekstra time.

Klasse B: 

 •  Standardstørrelse flyttebil med 2 flyttemænd: 1.200 kr. i timen, og 1.000-1500 kr. i startgebyr.  
 • Stor lastbil med 3 flyttemænd: 2-2.500 kr. i timen, og 2.500-3.000 kr. i startgebyr. 
 • Pr. ekstra mand udover det ovenstående: ca. 400 kr. pr. ekstra time.

Klasse C: 

 •  Standardstørrelse flyttebil med 2 flyttemænd: 1.000 kr. i timen, og 800-2.000 kr. i startgebyr.  
 • Stor lastbil med 3 flyttemænd: flyttefirmaer i denne klasse råder som regel ikke over en lastbil, men de sender standardstørrelse flyttebil med 3. 
 • Pr. ekstra mand udover det ovenstående: ca. 300-500 kr. pr. ekstra time.

Det at finde et flyttefirma gennem FlyttePris.dk

FlyttePris.dk er en tilbudsportal, som er startet af forhenværende flyttemænd med mange års erfaringer, som har fuld overblik over alle aspekter i branchen. Vi har dedikeret os i, at give alle danskere en god oplevelse med deres flytning, ved at have gjort det nemt, at få overblik over flyttefirma priser. Med et simpelt koncept, hvor man kan indhente 3 af Danmarks billigste flyttepriser, fra Danmarks dygtigste flyttemænd, er man som kunde ikke alene godt dækket til, når det handler om prisgaranti, men vores simple tjeneste sikrer kunden alle de ovennævnte kriterier: 1., servicekvalitet, ved at have servicemindede flyttemænd tilknyttet. 2., ved at have flyttemænd med afprøvede kræfter tilknyttet. 3., ved at have flyttemænd tilknyttet som igen, er afprøvet med at overholde aftaler.

Flyttemænd som primært byder på din opgave, er flyttemænd der ejer FlyttePris.dk. Vi stræber hele tiden på at få flere flyttefirmaer ombord.

Hvad vi laver som tilbudsportal

Vi har sørget for at minimere alle mulige risikoer for de kunder, der finder deres flyttemænd gennem vores tjenester. Vi har ved hjælp af mange års erfaringer, samt analyse af data, som vi selv har samlet og data, som vi har hentet fra andre tilgængelige tjenester, som dst.dk etableret vores online tjeneste, så det på bedste vis tjener forbrugernes formål. Vores tjeneste er gratis for forbrugere, hvor man nemt og bekvemt kan indhente tilbud på netop den opgave man står og mangler hjælp til fra top professionelle fagmænd.
De fagmænd, som vi samarbejder med er professionelle og selvstændige. Men er et uafhængigt firma, der er en enhed for sig selv, som formidler kontakten mellem en flyttevirksomhed og private og erhverv der står og mangler flyttehjælp fra professionelle.