Flyt til en god flyttepris

Hent 3 Flyttetilbud på FlyttePris.dk - Effektiv og Stressfri Flytning

Hent 3-5 flyttetilbud via og flyt med et godt flyttefirma

Mange tilbudsportaler ejes af en tredjepart, f.eks et web-bureau, hvilket gør at flyttefirmaernes flyttetilbud bestemt ikke er gode nok. 
Bureauerne tager høje kommissioner for deres formidling af opgaver, og en flytteopgave som ellers ville kunne lade sig gøre for ca. 2000 kr. kan et flyttefirma blive nød til at tilbyde for op til 3000 kr. for at kunne dække de dyre kommissioner. Dvs. kunden typisk risikerer at skulle betale en flyttepris på 10-30% ekstra.

Flyttetilbud - find flyttefirma - flyttepris.dk

Forhenværende flyttemænd har stiftet FlyttePris.dk

FlyttePris.dk er stiftet af forhenværende professionelle flyttemænd. Professionelle flyttemænd har slået sig sammen med professionelle IT og marketingfolk for at skabe den perfekte flytning portal. Vi stræber hele tiden på at få flere flyttefirmaer ombord.
Dette gør at FlyttePris.dk giver det absolut bedste flyttetilbud, da både firmaet og kunden undgår at betale en stor procentdel til en mellemmand. Samtidig er der flere flyttefirmaer involveret, hvilket gør at de konkurrerer mod hinanden for at vinde netop din flytning.

FlyttePris portalen sparer kunder & flyttefirmaer ressourcer

Det er ingen hemmelighed at det er dyrt at reklamere for en forretning, og at der findes mange web- og reklamebureauer der får en stor bid af håndværkernes hårdt-tjente penge. Flyttefirmaerne er derfor gået sammen om at åbne en portal, hvor hele fortjenesten går til det flyttefirma, der vinder opgaven. Dette er klart den bedste og billigste løsning for alle parter, da ingen har lyst til at betale mere for en flytning som kunne klares for færre penge. Vi anbefaler at du henter dit gratis flyttetilbud hos FlyttePris.dk, som formidler direkte kontakt uden at tage store procentdele.