Flyttetilbud  Få tilknyttet en flyttearrangør til din opgave, der vejleder dig i din flytteprocess fra A til Z.

FLYTTEARRANGØR

Hvorfor vælge en flyttearrangør?

flyttefirma

Tit og ofte synes folk, at flytteprocess er en jungle de ikke kan finde rundt i. Det kan bliver uoverskueligt og stressende, ikke at vide hvor man skal starte fra og hvordan gribe processen an.

Vi hos FlyttePris.dk har fået en dyb forståelse for problematikken og har store erfaringer i, at organisere alle slags flytninger. Det synes vi, er til store hjælp for alle slags flytninger, store som små.

Vi kan bla. rekruttere en flyttekonsulent, der kommer fra et professionelt flyttefirma som er mestre i følgende:

  1. Servicekvalitet.
  2. Arbejdskvalitet.
  3. Overholdelser af de aftaler der indgås.

Er det bindende på nogle måder?

Det er fuldstændig uforpligtende, at få tilknyttet en flyttearrangør til din opgave. Det eneste du betaler, er den tid flyttearrangøren bruger på at arrangere og organisere din flytning.

Besøg af en flyttekonsulent og det tilbud du får fra dem er ligeledes fuldstændig uforpligtende. Hvis du måtte synes, at du skal have besøg af endnu en flyttekonsulent (GRATIS og UFORPLIGTENDE), kan du også gør det. Du skal blot kontakte din flyttearrangør og bede om besøg af en ny flyttekonsulent.

Vores begrænsninger som tilbudsportal

Vi har sørget for at minimere alle mulige risikoer for de kunder der finder deres flyttemænd gennem vores tjenester, men vores ansvar slutter når først man har korresponderet sine aftaler med selve flyttemænd. Vi tager dog imod klager, men fratager os alt ansvar for at forbedre eventuelle fejl og mangler fra flyttemænds side.