FlytteBud – en overskuelig portal at hente flere flyttetilbud

Flyttebud - flyttetilbudFlytteBud er en portal, hvor du både kan få flyttetilbud online på portalen og direkte i mailen.

Hvad gør en tilbudsportal overskuelig og brugervenlig? Når vi stiller os selv dette spørgsmål, tænker vi, at det skal være nemt for forbrugerne, at hente flere flyttetilbud uden at gør det uigennemskueligt for dem. Det skal være nemt og simpelt.

FlytteBud.dk er en flytteportal, der gør det nemt og overskueligt at hente flere flyttetilbud fra dygtige flyttemænd. Her poster man nemt sin flytteopgave og forbliver anonym til ens opgave er fundet relevant af en flyttemand. Flyttemanden kan placere sit bud online, hvor forbrugeren kan se tilbuddene online ved at logge ind på sin opgaveprofil.

Som flyttemand, kan man også vælge at abonnere på forskellige parametre og få opgaverne direkte på sin mail. Dvs. hvis man f.eks. er flyttemand i København, kan man abonnere på alle opgaver, der bliver oprettet i København og omegnen. Her får man samtlige opgaver direkte på mailen så snart det bliver oprettet. Det giver flyttemændene muligheden til at være hurtig om at give tilbud og samtidig yde en god service allerede ved første kontakt, ved at gør det så nemt og simpelt for den potentielle kunde, at få tilbuddet direkte i mailboksen. Her kan man som flyttemand også vælge at stille direkte spørgsmål til  kunden hvis det skulle være nødvendigt for at kunne skræddersye et godt flyttetilbud.

FlytteBud.dk er en datterside til FlyttePris.dk. Ligheden på disse to portaler er, at beggeflytteportaler giver 2 muligheder. Dog to forskellige muligheder. På FlytteBud.dk, kan man få sine tilbud direkte på mail eller online på sin opgaveprofil. På FlyttePris.dk kan man vælge at opgive sin egen flyttepris. Man kan også bare lade flyttepris-feltet blank og få 3 flyttetilbud direkte på mailen.

Formålet er at gør det nemt og overskueligt at flytte. Så uanset hvilken af portalerne du vælger at hente flyttetilbud igennem, er du garanteret gode flyttetilbud, hvilket begge flytteportaler står for.

Hent flyttetilbud allerede i dag på FlytteBud.dk.