Find dit foretrukne flyttefirma

Flyttefirma - flyttetilbud - flytning

Så enkelt er det at hente flyttetilbud

Indsend din flytteopgave

Beskriv kort og præcist din opgaven

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling gennemgår opgaven

Du modtager 3 flyttetilbud

3 nøje udvalgte flyttefirmaer byder på din opgave

Du vælger et flyttefirma

Vælg frit et flyttefirma. Få en nem flytning.

Nemt og enkelt at finde flyttefirma

Hurtig ekspedition og nogle fine og grundige bud og info om vilkår og servicen fra flyttefirmaerne. Det gjorde det nemt at booke.

Lotte Lai Sørensen: 04. juli 2022

Flyttefirma - flyttetilbud - flytning

Flyttepris.dk er danmarks største flytteportal, som er dedikeret i at finde de seriøse, men prisdygtige flyttefirma til din flytning.

Ved at sende en forespørgsel igennem vores flyttefirma portal, kan du være sikker på, at få flyttetilbud fra professionelle flyttefirmaer. Det har af store betydning for din flytning, da der findes en hav af flyttefirmaer derude. Og vi kan garantere dig for, at det er forvirrende med at finde rundt i junglen. 

Lang de fleste af de flyttetilbud man får, er ikke velberegnede og kan derfor blive meget dyrere end først antaget. Det kræver en erfaren flyttemand, at beregne en flyttepris udefra en forespørgsel. Det er derfor vores og vores søsterportalers forespørgsler er udarbejdede i samarbejde med erfarene flyttemænd. Således, uanset størrelsen af en flytning, kan man få præcise flyttepriser via vores portaler. 

Flyttefirma.nu portalen, er derfor baseret på to vigtige punkter: 1) Erfarne flyttemænd. 2) Seriøse flyttetilbud. 

For at simplificere processen, kan du indsende din forespørgsel på under et minut, hvorefter du får mellem tre til fem flyttetilbud, alt efter hvor omfattende din flytning er.

Umiddelbart er en almindelig flytning mere tiltrækkende for flyttemænd, som gør at man får hele fem flyttetilbud. Står man med en lidt “ualmindelig” flytning, kan man alligevel få flere flyttetilbud via vores portaler, dog kan det forekomme, at der kunne kommer tre flyttetilbud, da ikke alle flyttefirmaer er specialiserede i flere kategorier af flytninger.