Flyttefirmaer - Find dit foretrukne flyttefirma

. .
Flyttepris - flyttefirma

FlyttetilbudFlyttetilbud fra professionelle flyttefirmaer

Det er ikke altid nemt at finde rundt i alle flyttefirmaer man kommer frem til, når man søger på internettet eller på bl.a. De Gule Sider, som passer til ens specifikke ønske og behov. Der er stor forskelle på flyttepriserne i de tilbud man får fra flyttemænd. Forskellen kan løbe helt op i 85 procent fra det billigste tilbud til det dyreste. 

Derfor er det en meget god idé at søge hjælp hos en flytteportal som Flyttepris.dk, så du kan være helt sikker på at få det bedst mulige tilbud. Vi hjælper dig med at skabe kontakt til flyttefirmaerne, så du selv slipper for alt besværet, og dermed kan koncentrere dig om vigtigere ting.

Med Flyttepris.dk kan du sende en forespørgsel til flere forskellige flyttefirmaer på en gang og på den måde finde det billigste tilbud. Når du indgiver en forespørgsel sender vi det videre til godkendte firmaer, som så vil sende dig et godt tilbud indenfor 48 timer. Du vil hovedsageligt modtage tilbudene på mail, men du kan også vælge at blive ringet op. De flyttetilbud du vil modtage vil alle være skræddersyede til netop dine behov. De er alle uforpligtende, og du kan frit vælge det tilbud du ønsker!

Vores tilknyttede samarbejdspartnere 


Vores tilknyttede flyttefirmaer er fagfolk med masser af erfaring med privatflytning, erhvervsflytning, klaverflytning, møbeltransport, godstransport og udlandsflytning. Alle flyttemænd vi samarbejder med på Flyttepris.dk har gennemgået en kvalitetskontrol, så du kan være sikker på at det er professionelle flyttefirmaer du har at gøre med. Samtlige firmaer er desuden forsikrede, hvilket er en krav for at kunne sende tilbud til Flyttepris.dk’s kunder.